Mineraal geïsoleerde verwarmingskabel

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Tracing - Mineraal geïsoleerde verwarmingskabel

Mineraal geïsoleerde verwarmingskabel

Mineraal geïsoleerde verwarming kabels zijn de meest robuuste verwarmingskabels die er zijn. De verwarmingskabels bestaan uit een stevige verwarmingsspiraal ingebed in een verdichte minerale isolatie. De MI kabels zijn geschikt voor zeer hoge temperaturen en zijn beschikbaar in hoge wattages. Omdat de MI-kabels bestaan uit een serie weerstand, kan vrijwel elke configuratie m.b.t. wattage / voltage / kabellengte worden geproduceerd binnen de fysieke operationele grenzen van de kabel.

Enon mineraal geïsoleerde verwarmingskabel
Enon mineraal geïsoleerde verwarmingskabel De verwarmingskabel kan tot een temperatuur van +600°C voor de RVS uitvoeringen en zelfs tot +1000°C voor de Inconel uitvoeringen. We leveren de kabels met 1 of 2 weerstanddraden.
Standaard gebruiken we één weerstanddraad van NiCr 8020, met magnesium oxide als isolatie en RVS of Incoloy mantel.
Enon mineraal geïsoleerde verwarmingskabel op tank Indien gewenst kunnen we de mineraal geisoleerde verwarmingskabel ook door onze monteur(s) op locatie komen monteren en eventueel e.e.a. isoleren.
Enon mineraal geïsoleerde kabel op tank

Mineraal geisoleerde verwarmingskabel gemonteerd op RVS gaaswerk gelast op een RVS ketel in onze werkplaats.

3 secties van 4kW@400V, werktemperatuur +180°C.

2/3 van de wand en de gehele bodem is verwarmd. Iedere sectie is voorzien van een Pt100 temperatuursensor. De ketel is daarna voorzien van minerale wol met RVS beplating.

Enon Haspel mineraal geïsoleerde kabel

Heeft u een vraag over mineraal geïsoleerde verwarmingskabel? Neem gerust contact met ons op ›Geen producten gevonden in deze categorie.