Ventilatorkachels draagbaar

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Ruimteverwarming - Ventilatorkachels - Ventilatorkachels draagbaar

Ventilatorkachels draagbaar

Enon ventilatorkachel draagbaarVentilatorkachels draagbaar type EVKP

Deze ventilatorkachels worden toegepast voor verwarming van ruimtes voor industriële, agrarische en consumenten toepassingen, zoals, werkplaatsen, machinekamers, technische ruimtes, stallen, magazijnen, garages, vakantiehuizen, etc.. De kachels hebben een plaatstalen gelakte behuizing en dhet vermogen is op de kachel in te stellen. Met een draaiknop kan de ruimtethermostaa 0-40°C worden ingesteld. Alle modellen zijn voorzien van een  aansluitkabel met steker. De ventilatorkachel is leverbaar in 3, 5, 9 en 15kW.

 

Heater Kanon type EVKK15000

Het heater kanon kan worden aangesloten op een externe tempertuur- of vochtregeling, of timer. Handmatig in en uit bedrijf zetten is uiteraard ook mogelijk. Dit apparaat heeft een interne thermostaat met de functie de verwarming uit te schakelen in geval van overbelasting of kortsluiting. Ook kan op het heater kanon een buis of slang worden aangesloten om zodoende op afstand in een ruimte warme lucht te blazen.
Alle heater kanononnen zijn, voorafgaand aan de levering, getest om de hoogste kwaliteit te garanderen. Het heater kanon kan, met normaal gebruik, zonder onderbreking gebruikt worden.

Enon Heater Kanon

Heeft u een vraag over ventilatorkachels draagbaar? Neem gerust contact met ons op ›per pagina
4 artikel(en)
Sorteer aflopend