Geïsoleerde vatverwarmers

U bevindt zich hier Home - Procesverwarming - Vatverwarmers - Geïsoleerde vatverwarmers - Gasfles verwarmer 415W 230V, 0-90°C


Gasfles verwarmer 415W 230V, 0-90°C


Artikel nummer: 102528

Op aanvraag
Prijs: Op aanvraag

« Vorige product Volgend product »Veel laboratoria en industriële processen vereisen een constante gasstroom vanuit de gascilinders. De gasflessen zijn gevuld met tot vloeistof verdicht gas, waarbij de verdampte vloeistof (gas) zich boven de vloeistof bevindt. Als er gasafname is, dan verdampt er continue vloeistof en daalt het vloeistofniveau. Als het vloeistofniveau in de gascilinders snel daalt, koelt de fles af en kan er zelfs een ijslaag ontstaan op het oppervlak van de vloeistof. Door de afkoeling vertraagd of stagneert de verdamping. De gasfles verwarmer zorgt er voor dat de verdamping blijft plaats vinden of zelfs verbeterd. Zodoende kan een gascilinder toch de gewenste capaciteit leveren. Hierbij merken we op dat een overdrukbeveiliging in het leidingsysteem altijd aanwezig dient te zijn.

De gasfles verwarmer is een flexibele verwarmingsmat die gemakkelijk met behulp van een klittenbandsluiting om een gascilinder (50Ltr) kan worden bevestigd . Met de instelbare thermostaat kan men de temperatuur instellen. De cilinderwand kan tot zo’n +30°C…+50°C worden opgewarmd.


Technische specificatie:
- Type: EVVGAS
- T.b.v. een 50Ltr gascilinder
- Verwarmingsvermogen: 415W
- Aansluitspanning: 230VAC
- Afmetingen: 1050mm(L) x 685-830mm(B)
- Thermostaat: 0-90°C
- Toepassing: Inpandig of buiten onder een afdak!
Niet geschikt voor het verwarmen van cilinders met brandbare gassen of zuurstof!

Gebruik onderstaand formulier om informatie aan te vragen over dit product.« Vorige product Volgend product »