Luchtverhitters

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Procesverwarming - Luchtverhitters

Luchtverhitters

Enon luchtverhittersKanaalluchtverhitters worden vooral toegepast voor verwarming van gasvormige media, zoals lucht , stikstof, rookgassen, etc.). Door een variabel bouwconcept zijn er veel toepassingsmogelijkheden voor in de machinebouw, industrie, milieu, luchtbehandeling- en klimaatinstallaties. Deze luchtverhitters worden ingezet tot ca. +650°C en een werkdruk van ca. 0.1barg.


Specificaties:

Er wordt onderscheid gemaakt in tussenbouw- en insteekkanaalluchtverhitters. De meest gebruikelijke uitvoering is rechthoekig, met rechthoekige flenzen. Een uitvoering verlopend naar een ronde flensaansluiting is ook mogelijk. Kleine standaard luchtverhitters worden veelal toegepast in luchtbehandelinginstallaties en zijn o.a. van spiro-pijp voorzien van rubberen manchetten, deze zijn verkrijgbaar in de maten ø100 - ø600mm. Verder kunnen alle mogelijke vormen worden gemaakt.

Enon luchtverhitters

De materialen zijn: staal gegalvaniseerd, staal verzinkt, RVS en voor speciale toepassingen/media van Inconel, Incoloy of Hasteloy.
De materiaalkeuze en IP-waarde van de aansluitkast wordt aangepast aan de toepasing of wensen van de klant. Dit soort heaters kunnen worden gefabriceerd tot vermogens van ca. 750kW met aansluitspanningen tot 3x690VAC.

We leveren ook de regelpanelen » voor deze heaters.

Luchtverhitters zijn ook verkrijgbaar in een explosieveilige uitvoering »

Enon luchtverhitters

Heeft u een vraag over luchtverhitters? Neem gerust contact met ons op ›Geen producten gevonden in deze categorie.