Flensheaters

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Procesverwarming - Flensheaters

Flensheaters

Enon flensheaterFlensheaters worden voornamelijk ingezet voor het verwarmen van vloeistoffen (water olie) en gassen (lucht, stikstof, damp). Door een veelzijdig bouwconcept zijn er veel toepassingen. Er zijn diverse staalsoorten beschikbaar, zodat de juiste afstemming op het te verwarmen medium gemaakt kan worden.

Specificatie flensheaters

De heater wordt met een aansluitflens conform ANSI of DIN geleverd, van DN40 (11/2") tot DN600 (24"). De toepassing van gesloten buiselementen zorgt voor een optimale directe verwarming van het medium. Afhankelijk van het te verwarmen medium kunnen we deze heaters leveren tot 1000kW, met aansluitspanningen tot 3x690VAC. Het aansluithuis wordt geleverd in staal gelakt of RVS304 of RVS316L van IP54 tot IP68. De uitvoering van de flensheater is conform PED 97/23/EG / AD2000, of conform ASME. Indien nodig wordt de heater afgenomen door een NoBo.

We leveren ook de regelpanelen » voor deze heaters.

Flensheaters zijn ook verkrijgbaar in een Enon explosieveilige verwarming explosieveilige uitvoering »

Download hier de Brochure Flensheaters »

Heeft u een vraag over flensheaters? Neem gerust contact met ons op ›Geen producten gevonden in deze categorie.