Teflon dompelementen

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Procesverwarming - Dompelelementen - Teflon dompelementen

Teflon dompelementen

Teflon dompelelementen worden toegepast voor het verwarmen van vloeistoffen. De teflon coating die om de verwarmingselementen (kabel) zit biedt een goede bescherming tegen warme chemisch aggresieve vloeistoffen.

Specificatie teflon dompelelementen

De elementen zijn verkrijgbaar in een platte en cilindrische uitvoering. De elementen zijn opgebouwd uit verwarmingskabel(s) voorzien van een teflon buitenmantel. De aansluitkabel bestaat uit een koud deel dat ook in de vloeistof ondergedompeld mag worden en een aansluitkabel die buiten de vloeistof moet blijven. De teflon dompelelementen zijn leverbaar met temperatuursensor en regelpaneel. De elementen zijn geschikt voor bodemverwarming of verwarming aan de zijkant van een tank.

Verwarming op bodem van tank:

                

 Verwarming aan zijkant tank:
                

 

Standaard cilindrische teflon dompelelementen met thermostaat

De cilindrische teflon dompelelementen hebben we ook met een IP65 aansluithuis voorzien van regelthermostaat 0-90°C. De standaard range is van 500W tot 3000W.

We hebben de verticale (type T) en de horizontale uitvoering (type U). Deze elementen zijn uitstekend toepasbaar in tanks, vaten en met name IBC-containers.

Door de corrosiebestendigheid van deze elementen zijn ze zeer geschikt voor de verwarming van chemicaliën.

Heeft u een vraag over teflon dompelelementen? Neem gerust contact met ons op ›per pagina
Getoond wordt 1 t/m 12 van 20 producten
Sorteer aflopend