Dompelelementen

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Procesverwarming - Dompelelementen

Dompelelementen

Dompelelementen hebben we in drie uitvoeringen, nl. op basis van een metalen gesloten buiselement (dompelaar), op basis van teflon elementen,  of op basis van keramische elementen, de zogenaamde dompelbuis.

Enon dompelelement

Dompelaar metaal

Deze dompelaars bestaan uit een gesloten buiselement dat in een spiraalvorm is gebogen. De standaard dompelelementen zijn leverbaar tot 2000W en zijn voorzien van een temperatuurbeveiliging. Echter kunnen we ook speciale dompelelementen leveren, uitgevoerd met een aansluithuis en meerdere elementen. Hierdoor kan het vermogen een stuk hoger zijn. Deze elementen zijn voorzien van een beveiligingsthermostaat en evt. een regelthermostaat.

 

Enon dompelbuizen

Dompelbuis

Deze bestaan uit keramische stenen waardoor weerstandspiralen lopen. Deze zijn verwerkt in een titanium, RVS, of kwartsglas buis, afgewerkt met een aansluithuis of aansluitkabel. Deze elementen zijn te leveren tot 4kW en worden toegepast voor verwarming van allerlei soorten vloeistoffen.

 

Teflon dompelement

Enon teflon dompelelement

Teflon dompelelementen worden toegepast voor het verwarmen van vloeistoffen. De teflon coating die om de elementen zit biedt een goede bescherming tegen warme chemisch agresieve vloeistoffen.

Heeft u een vraag over dompelelementen? Neem gerust contact met ons op ›per pagina
Getoond wordt 1 t/m 12 van 29 producten
Sorteer aflopend