Jarenlange ervaring en gedegen technische kennis...

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Over ons

Over ons

Welkom op de website van Enon voor particulieren en bedrijven. Op deze website vindt u informatie van al onze producten en tevens is er de mogelijkheid om via de geïntegreerde webshop producten te bestellen.

De producten in de webshop maken echter maar een klein deel uit van ons uitgebreide leveringsprogramma en bestaan met name uit standaard artikelen. Voor het overgrote deel van onze producten is (extra) informatie nodig en kunnen daarom niet om zomaar in de webshop worden verkocht.

Enon is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van oplossingen op het gebied van elektrische verwarming. Op deze website staat algemene informatie van onze producten en sommige artikelen worden zelfs aangeboden in de webshop. Indien u een warmtetechnisch probleem heeft en daarvoor een oplossing zoekt dan kunt u ons ook bellen of een email sturen.

Vragen? Aarzel niet en bel ons op 024-6455888 of stuur een email naar: inspire@enon.nl

Ons adres is:

Enon "inspiring in heating"
Bijsterhuizen 3007a
6604 LP  Wijchen
tel. : +31(0)24 645 58 88
fax: +31(0)24 645 44 04
Email: inspire@enon.nl
Web: www.enon.nl


Standaard oplossingen

We leveren standaard elektrische heaters waarvan een deel in onze webshop is te vinden.

De webshop vertegenwoordigt een klein deel van ons leveringsprogramma. Indien u niet kunt vinden wat u zoekt neem dan contact met ons op ››

Enon dompelelement  Enon IBC verwarmer 2000W 230V

Onze webshop »

Specialist in oplossingen op maat

Naast onze standaard heaters leveren we ook heaters op klantspecificatie.

Enon ATEX Process Heater

Bel: 024-6455888