Thermostaten

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Meet & Regel - Thermostaten

Thermostaten

Thermostaten hebben we in diverse uitvoeringen, afhankelijk van de toepassing en van de toegepaste heater. De diverse thermostaten zijn:

 • Ruimtethermostaten (ook draadloos)
  Ruimtethermostaten meten via een ruimtesensor de temperatuur van de omgevingslucht en op basis daarvan wordt via een contact de elektrische heater geschakeld.
 • Vloerthermostaten
  Vloerthermostaten meten via een vloersensor de temperatuur in een vloer en op basis daarvan wordt via een contact de elektrische heater geschakeld.
 • Regelthermostaten
  Regelthermostaten hebben vaak een sensor, waarmee een proces op temperatuur wordt gehouden of geregeld. Deze worden vaak voor tracing toegepast.
 • Temperatuurbeveiligingsthermostaten
  Om te zorgen dat de temperatuur van een heater of een proces niet wordt overschreden worden er beveiligingsthermostaten toegepast. Deze thermostane zijn vaak voorzien van een handreset.
 • Industriële thermostaten
  Industriële thermostaten kunnen diverse functies hebben, het onderscheid zit t.o.v. consumentenuitvoeringen vaak in het uiterlijk en de manier van inbouw, bijv. DIN-rail uitvoering.
 • Etc.

Heeft u een vraag over thermostaten? Neem gerust contact met ons op ›per pagina
Getoond wordt 1 t/m 12 van 24 producten
Sorteer aflopend