Onderhoud en inspectie

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Hellingbaanverwarming - Onderhoud en inspectie

Onderhoud en inspectie

Hellingbaanverwarming dient in de winter goed te functioneren. Middels een jaarlijkse inspectie vlak voor de winter, controleren we het wegdekverwarmingssysteem en controleren of de regeling nog optimaal  functioneert. Hiervoor kan men een onderhoudscontract  afsluiten. Hierbij controleren we o.a.:

  • De weerstand en isolatieweerstand van de verwarmingskabels
  • De functie en gesteldheid van de sensor(en)
  • De ingestelde parameters van de digitale weersafhankelijke regelaar
  • De gesteldheid van het regelpaneel
  • Alle verbindingen in het regelpaneel

Alle bevindingen worden verwerkt op een checklist en overhandigd aan de opdrachtgever.

Vereniging van Eigenaren (VvE):

Bij veel appartementencomplexen is er een hellingbaan naar de gemeenschappelijke garage. Vaak is, of wordt deze helling voorzien van hellingbaanverwarming, wel of niet door ons aangelegd. Deze systemen worden meestal niet onderhouden, met als gevolg dat op een gegeven moment de verwarming het niet meer doet. Men komt hier meestal pas in de winter achter, als er bijv. sneeuw op de helling blijft liggen, of er iemand met zijn auto naar beneden glijd. 
Voor deze VvE's kunnen wij jaarlijks het hellingbaanverwarmingssysteem controleren.

Heeft u een vraag over onderhoud en inspectie hellingbaanverwarming? Neem gerust contact met ons op ›Geen producten gevonden in deze categorie.