Hellingbaanverwarming

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Hellingbaanverwarming

Hellingbaanverwarming

Enon hellingbaanverwarming Hellingbaanverwarming ook wel wegdekverwarming of opritverwarming genoemd, is een veiligheidsvoorziening en dient ter voorkoming van gladheid om persoonlijk leed en onkosten ten gevolge van ongevallen, bedrijfsstagnatie en productieverlies te voorkomen.

Het wegdekverwarmingssysteem van Enon kan worden toegepast op alle buitenoppervlakken, zoals in- en uitritten, laadkuilen, trappen, etc.. Het verwarmingssysteem bestaat uit verwarmingskabels of verwarmingsmatten die in het te verwarmen oppervlak zijn verwerkt. In het wegdek komen sensoren die temperatuur, vocht, sneeuw en ijs detecteren. De sensoren zijn verbonden met een regelpaneel, waarin met een speciale digitale weersafhankelijke wegdekregelaar de wegdekverwarming optimaal wordt geregeld.

Voordelen

  • alleen verwarming daar waar het nodig is
  • veilig helling op en helling af zonder uitglijden
  • goedkoop in aanschaf en gebruik in vergelijking met onderhoudsgevoelige water/glycolsystemen
  • voorkomen van schade aan het wegdek
  • milieuvriendelijk en onderhoudsvrij
  • eenvoudig te installeren, weinig aanpassingen aan infrastructuur

Download hier de Brochure Wegdekverwarming »

Download hier de Datablad Verwarmingskabel Type EHC Outdoor »

Heeft u een vraag over hellingbaanverwarming? Neem gerust contact met ons op ›Geen producten gevonden in deze categorie.