Ex-ventilatorkachels

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Explosieveilige verwarming - Ex-ventilatorkachels

Ex-ventilatorkachels

De AEU1 serie explosieveilige elektrische luchtverhitter is ontworpen om aan de zwaarste  eisen van on- en offshore en industrietoepassingen te voldoen. De strenge eisen en zware omstandigheden vereist verwarmingsapparatuur die veilig, betrouwbaar en beschikbaar is, wanneer dit nodig is.

Ontworpen voor gevaarlijke locaties!
Alle Hazloc Heaters™ AEU1 modellen zijn CE-gemarkeerd en gecertificeerd voor gevaarlijke locaties en voldoen aan ATEX en IECEx-eisen. De luchtverhitters zijn ontworpen om te fungeren als hoofdverwarming, bijverwarming of vorstbeveiliging, op locaties die zijn geclassificeerd als explosiegevaarlijk.

De AEU1 luchtverhitters zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen, waaronder o.a. op olie- en gasboorplatforms, in petrochemische installaties, raffinaderijen, chemische opslag, verfopslag, zuiveringsinstallaties, vliegtuigonderhoud, graanindustrie of andere explosiegevaarlijke gebieden.

Verkrijgbaar in 3, 5, 7.5, 10, 15, 20, 25 en 30kW!

Minder vermogen nodig? Kijk eens naar onze explosieveilige convectoren »

Download hier de Brochure Ex Ventilatorkachel AEU1 Ex-Convectoren »

Heeft u een vraag over explosieveilige ventilatorkachels? Neem gerust contact met ons op ›


Enon explosieveilige luchtverhitters

 

Enon explosieveilige luchtverhittersper pagina
9 artikel(en)
Sorteer aflopend