Jarenlange ervaring en gedegen technische kennis...

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Enon

Enon "inspiring in heating"

Enon® is een flexibel bedrijf met ervaren medewerkers met een goede naam in de heating-wereld. Onze core business is dan ook het ontwikkelen en leveren van oplossingen op het gebied van elektrische verwarming. Door de combinatie van jarenlange ervaring op vele projecten en gedegen technische kennis van de markt, zijn wij in staat u te voorzien van een altijd passende oplossing. Wij leveren heaters, besturingskasten en kunnen ook de installatie turn-key opleveren, zowel werktuigbouwkundig als elektrisch. Wij begeleiden het project en dragen zorg voor de realisatie. Hierdoor kunt u zich richten op uw kernactiviteiten.


Standaard oplossingen

We leveren standaard elektrische heaters die voor bepaalde toepassingen gebruikt kunnen worden.
De webshop vertegenwoordigt maar een klein deel van ons leveringsprogramma. Indien u niet kunt vinden wat u zoekt neem dan contact met ons op ››

Enon dompelelement  Enon IBC verwarmer 2000W 230V

Onze webshop »

Oplossingen op maat

Naast onze standaard heaters hebben we ook heaters die op klantspecificatie worden gemaakt. We kunnen echter ook uitgaan van een standaard heater met daarop een modificatie.

Enon ATEX Process Heater