Plaatelementen

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88



U bevindt zich hier Home - Elementen - Plaatelementen

Plaatelementen

plaatelementen

Plaatlementen worden toegepast in met name verwarming van machineonderdelen, gereedschap, verpakkingsmachines, containers, tanks, gietvormen, etc.

Specificaties:

Plaatelementen bestaan uit een weerstandspiraal (2) die met een bepaalde spoed om mica isolatiemateriaal is gewikkeld en weer is geïsoleerd met mica plaat (1). Dit geheel is omsloten door een metalen plaat ( 5) (staal vernikkeld, aluminium, roestvast staal). Voor de aansluiting (3) kan gekozen worden tussen draden, boutaansluiting, stekeraansluiting, kroonsteenaansluiting, etc.. Het plaatelement kan ook nog van gaten (4) worden voorzien voor bevestiging of voor externe thermokoppels.

De maximale wattbelasting is 4.0W/cm2, met een max. temperatuur van +300°C. Voor een optimale warmteoverdracht en levensduur dienen plaatelementen goed contact te maken met het te verwarmen oppervlak. Het aandrukken van het element over het gehele oppervlak is essentieel.

Heeft u een vraag over plaatelementen? Neem gerust contact met ons op ›



Geen producten gevonden in deze categorie.