Patroonelementen

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Elementen - Patroonelementen

Patroonelementen

Enon patroonelementenPatroonelementen worden toegepast in met name de plastic- papier-, schoenen-, machine- en apparatenindustrie en laboratoria. Het is een element met de hoogste vermogensdichtheid, tot ca. 35W/cm2.

Specificaties:

Patroonelementen bestaan uit één of meerder spiralen in een met magnesiumoxide verdicht metalen omhulsel. De spiralen zijn aan aansluitpennen of direct aan aansluitdraden verbonden. Aan de bodemzijde van het element is een plaatje ingelast en aan het begin waar twee aansluitpennen naar buiten komen, is het element afgedicht met keramische pasta en/of een keramische tule. De patroonelementen zijn rvs en geschikt tot een temperatuur van +750°C en hebben bij een juiste montage een lange levensduur. Patroonelementen zijn verkrijgbaar in de gebruikelijk metrische- en inch-maten. Er zijn veel typen aansluitingen en aansluitdraden verkrijgbaar.

Heeft u een vraag over patroonelementen? Neem gerust contact met ons op ›Geen producten gevonden in deze categorie.