Kapton verwarmingsmatten

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Elementen - Kapton verwarmingsmatten

Kapton verwarmingsmatten

Kapton verwarmingsmatVoordelen van kapton verwarmingsmatten

Met zijn lage thermische massa, uitstekende elektrische isolatie-eigenschappen en een uitstekende weerstand tegen de meeste chemicaliën, zijn hoge wattbelastingen mogelijk met  snelle en efficiënte thermische overdracht. Doordat deze elementen dun en licht zijn en een breed temperatuurbereik hebben, hebben deze elementen een duidelijk voordeel ten opzichte van andere vormen van verwarmingselementen. Waar snelle respons, chemische bestendigheid en een kleine dikte van belang is, zijn kapton verwarmingsmatten de ideale oplossing.

Toepassingen

Enon levert Kapton verwarmingsmatten voor diverse toepassingen, zoals industriële catering, batterij opwarming, elektronica (met name telecommunicatie), laboratoriumapparatuur en anti-condens. De toepassingen voor Kapton verwarmingsmatten zijn oneindig omdat ze voor veel toepassingen waarvoor een oppervlaktetemperatuur tot 200°C is benodigd kunnen worden gebruikt.

Temperatuur regeling en beveiliging

Een uitgebreid assortiment van temperatuurregelaars kunnen op verwarmingsmatten worden opgenomen zoals thermokoppels, weerstandthermometers en clixons. De matten kunnen ook worden voorzien van sensorhulzen zodat de klant zijn eigen sensoren, zoals PT100, thermokoppels of capillairthermostaten kan installeren.

Heeft u een vraag over kapton verwarmingsmatten? Neem gerust contact met ons op ›Geen producten gevonden in deze categorie.