Jarenlange ervaring en gedegen technische kennis...

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, staat het product waar u naar op zoek bent niet op onze website of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer:

+31(0)24 645 58 88U bevindt zich hier Home - Diensten

Diensten

Wij leveren elektrische heaters, temperatuuropnemers en regelpanelen. De heaters en regelpanelen zijn voorzien van een elektrisch (aansluit)schema en kunnen door een installateur of medewerker van een technische dienst eenvoudig worden aangesloten. Echter kunnen wij voor u ook de installatie- en aansluitwerkzaamheden verzorgen. Meestal verzorgen we de bekabeling tussen de heater en het regelpaneel. Daarnaast verzorgen we de inregeling van het besturingssysteem.

Met betrekking tot ons wegdekverwarmingssysteem leveren we het complete systeem en onze montageploeg verzorgt de montage op locatie binnen heel Nederland.


Standaard oplossingen

We leveren standaard elektrische heaters die voor bepaalde toepassingen gebruikt kunnen worden.
De webshop vertegenwoordigt maar een klein deel van ons leveringsprogramma. Indien u niet kunt vinden wat u zoekt neem dan contact met ons op ››

Enon dompelelement  Enon IBC verwarmer 2000W 230V

Onze webshop »

Oplossingen op maat

Naast onze standaard heaters hebben we ook heaters die op klantspecificatie worden gemaakt. We kunnen echter ook uitgaan van een standaard heater met daarop een modificatie.

Enon ATEX Process Heater